Saturday, August 23, 2008

Η Χρήση του Μακεδονικού ως Δούρειος Ίππος

Σε όλους τους φορείς ενημέρωσης, από τα ΜΜΕ έως το διαδίκτυο ( internet ) διαφαίνονται οι εξής διπλωματικοί επικοινωνιακοί φορείς :

1. ότι υπάρχει κάποια βάση ( χρησικτησίας, ιστορική, καταπιεσμένη ιστορικο-πολιτικο-κοινωνικά ) στην ολότητα της γενικής μυθολογίας και προπαγάνδας γύρω από το κράτος FYROM.

2. ότι ο,τιδήποτε λέει ή κάνει ο αντιπρόσωπος του κράτους αυτού σε σχέση με την ‘αδιαλλαξία’ του είτε είναι λογική είτε όχι βαραίνει πολύ περισσότερο από ότι ο,τιδήποτε πει ή κάνει ή θελήσει να κάνει η Ελληνική πλευρά.

3. ότι ο Ελληνικός Λαός και η κουλτούρα του θα αποδειχθεί ‘εθνικιστική’ το οποίο σημαίνει αυτομάτως ότι είναι ολοκληρωτική, φασιστική, οπισθοδρομική και ενάντια στον ανθρωπισμό εάν δεν ικανοποιήσει κατ’ ουσία αυτό το οποίο εκφοβίζεται ώστε να ικανοποιήσει.

4. ότι καμμία απολύτως συνέπεια ή κίνδυνος δεν εγκυμονεί η ικανοποίηση των απαιτήσεων που αυτή τη στιγμή προμετωπίδα έχουν το κράτος FYROM.


Πολλές φορές στο ιστολόγιο ( blog ) αυτό έχουμε αποδείξει το ψευδές και των τεσσάρων αυτών φορέων προπαγάνδας καθώς και έχουμε δείξει τι θα σημάνει αυτό όχι μόνο για τους Έλληνες αλλά και για όλη την Βαλκανική χερσόνησο και αργότερα με κλιμάκωση και για τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι ο ανασχετικός παράγων για μια σειρά ενεργειών κατ’ αρχάς στην περιοχή των Βαλκανίων αλλά αργότερα και Παγκοσμίως για τους εξής λόγους :

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα αποτελεί :

1. σύμβολο του σχήματος του Έθνους ως ομάδα που της αντιστοιχεί ιστορικά τεκμηριωμένη εδαφική αντιστοιχία, αμιγής πληθυσμός, ενιαία γλώσσα, συγκεκριμένη και αρχαιολογικά και ανθρωπολογικά τεκμηριωμένη ιστορία, συγκεκριμένη κουλτούρα και πλήρες δικαίωμα προστασίας των γνωρισμάτων αυτών.

2. σύμβολο της ιστορικότητας και του πολιτισμού που διαχρονικά όχι μόνο παραμένει ζωντανός αλλά αποτελεί και υπόβαθρο πολλών μετέπειτα πολιτιστικών θαυμάτων όπως ο Διαφωτισμός, η Αναγέννηση στην Ευρώπη, η βάση της Επιστημονικής Σκέψης τα οποία και θα υπονομευθούν στο έπακρο εάν χαρακτηρισθεί η Ελλάδα που γέννησε την βάση τους ως ολοκληρωτικό ή φασιστικό σχήμα, ακριβώς όπως έχασε την ισχύ που είχε η έκρηξη της Γερμανικής Φιλοσοφίας και Πολιτιστικής εξέλιξης με την επέλαση και επιβολή στο Έθνος αυτό του Ναζισμού ο οποίος στην πραγματικότητα δεν αντιπροσωπεύει κανένα απολύτως Έθνος .

3. σύμβολο της υπερισχύσεως λίγων, αλλά αγνά και ευθέως με βάση την λογική, την αλήθεια και την δικαιοσύνη αντιτιθέμενων και υπερισχυόντων, ενάντια σε πολλούς κατά πολύ ισχυρότερους ανέκαθεν στην ιστορία. Από την αντίταξη των Ελλήνων στην Περσική αυτοκρατορία από το 492 – 479 π.Χ. έως και τον 20ο μ.Χ. αιώνα φέρουν την ίδια συμπεριφορά όπως επισήμως παγκοσμίως έχει αναγνωρισθεί στο Ελληνικό Έθνος , τόσο στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ( « οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες» όπως ανέφερε ο Ουΐνστων Τσώρτσιλ ) όσο και στην αντίσταση τους ενάντια στα πραγματικά ολοκληρωτικά και φασιστικά καθεστώτα όπως η Χούντα του 1967 και η ειρηνική αντίσταση των φοιτητών που ήταν και η αρχή του τέλους της με την κατάληψη του Πολυτεχνείου το 1973. Η ψευδής και φαινομενική ύπαρξη του κράτους FYROM ως μικρό, κατατρεγμένο και αδικημένο από την Ελλάδα υπονομεύει αδίκως και δολίως ένα σύμβολο και ένα Έθνος που ποτέ δεν κυνήγησε κατατρεγμένους.

Ως αυτό το σύμβολο που μόλις περιγράψαμε, , η Ελλάδα είναι μη συμβιβάσιμη ως ιδέα αλλά και ως σχήμα με την γενική πίεση της Παγκοσμιοποίησης στα Βαλκάνια η οποία προβλέπει ως πολιτική κατάσταση την άλωση / κατάργηση της έννοιας του Έθνους και Κράτους και της υποχρέωσης της προστασίας του Έθνους και του Κράτους του από τον Πολίτη υποχρέωση / δικαίωμα που αποτελεί εχέγγυο για την Εθνική και Κρατική προστασία του Πολίτη όχι μόνο από άλλα Κράτη αλλά κυρίως από αντι-ανθρωπιστικές οικονομικές πολιτικές, από εταιρικό ιμπεριαλισμό / αποικιοκρατία, πό οικονομική και πολιτιστική ύφεση και καταπίεση της ιδιαιτερότητας των Λαών σε επίπεδο ακραίου ρατσισμού και τελικά από την σερφοποίηση / δουλοπαροικοποίηση των Πολιτών / Ανθρώπων και τον εξαναγκασμό τους να ανήκουν σε λίγους κρατούντες διεθνών εταιριών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και κεφαλαίου, ακριβώς όπως ήταν η κατάσταση στον μεσαίωνα ( με τους κρατούντες να είναι οι γαιοκτήμονες αριστοκράτες ) πρίν την επιβολή από τους Λαούς του σχήματος του μοντέρνου κράτους.

Και πώς αποτελεί το Σκοπιανό ζήτημα προμετωπίδα της Παγκοσμιοποίησης και Δούρειο Ίππο ενάντια στους Λαούς των Βαλκανίων και όχι μόνο ;

Αυτό γίνεται διότι η όλη υπόθεση έχει σχεδιαστεί όχι από τους αντιπροσώπους του FYROM αλλά από αυτούς που τους προστατεύουν και τους προωθούν, δηλαδή την διαχρονική διοίκηση των Η.Π.Α. ( και όχι του Λαού των Η.Π.Α. ) η οποία κατευθύνεται, χρηματοδοτείται, ελέγχεται και εξυπηρετεί τους απάτριδες κεφαλαιούχους / κεφαλαιοκράτες δημιουργούς και συντηρητές της νέας οικονομικής αριστοκρατίας. Αυτή η νέα αριστοκρατία προέρχεται από την παλαιά τάξη μεγάλων γαιοκτημόνων αριστοκρατών, οι οποίοι εκδιώχθηκαν στην μετά το 1900 εποχή όπου η έννοια του αφέντη γαιοκτήμονα δεν ήταν πλέον ανεκτή, και οι οποίοι τώρα εδραιώνουν την κυριαρχία επί της επικράτειας τους ( ως προς τα εδαφικά τους όρια τα οποία δικαίως τους αφαιρέθηκαν από τους Λαούς ) εκ νέου μέσω των διεθνών / πολυεθνικών ανωνύμων εταιρειών ( Α.Ε. ) οι οποίες ονομάστηκαν ανώνυμες διότι τα ονόματα των κυρίων τους ήταν και είναι σύμβολα όλων αυτών που οι Λαοί απανταχού εκδίωξαν και απέρριψαν.

Η παγκοσμιοποίηση θέτει τις πολυεθνικές ανώνυμες αυτές εταιρείες υπεράνω των Συνταγμάτων και των νόμων των Λαών αλλά και εν τέλει των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και κάθε άλλης Ανθρωπιστικής Διακήρυξης η οποία είχε απαγορεύσει στα άτομα αυτά, τα οποία έχουν την γενεολογία που μόλις αναφέραμε, να εκμεταλλεύονται την Ανθρωπότητα με συνθήκες είτε μεσαιωνικές είτε της εποχής του 1ου σταδίου της Βιομηχανικής Επανάστασης όπου Άνθρωποι εργάζονταν 18ωρα την ημέρα επί 7 ημέρες την εβδομάδα ώσπου να πεθάνουν ( συνήθως στον τόπο εργασίας τους ) με κυριολεκτικά ημερομίσθια πείνας αφού δεν ήταν δυνατόν να θρέψουν τους ίδιους και τις οικογένειες τους τα μέλη των οποίων εργάζονταν επίσης με τις ίδιες συνθήκες.

Η παγκοσμιοποίηση δηλαδή καταλύει την έννοια του κράτους ως οργανισμό ο οποίος προστατεύει τον Λαό και τον Πολίτη απαγορεύοντας σε επιχειρηματίες παντός είδους να χρησιμοποιούν ανθρώπινο δυναμικό με αυτές τις συνθήκες, προσφέρει δυνατότητα περίθαλψης, συντάξιμης ζωής, ιδιοκτησίας και οικονομικής ανεξαρτησίας και ασφάλειας ( δηλαδή την εξασφάλιση των απαραιτήτων σύμφωνα με τα Ανθρώπινα Δικαιώματα δεκτής διαβίωσης και την μη ανάγκη δανείων και άλλων οικονομικών εξαρτήσεων από τα χρηματοπιστωτικά ‘ιδρύματα’ / καταστήματα της νέας αυτής αριστοκρατίας και άρα κατοχή των υπό αυτής ), δυνατότητα υπερηφάνειας για και εξέλιξης της Εθνικής και πολιτιστικής ταυτότητας το οποίο είναι και γνώρισμα απαραίτητο όχι μόνο για την εξέλιξη του κάθε Λαού αλλά και του συνόλου της Ανθρωπότητας μέσω του πλουραλισμού ο οποίος εξαφανίζεται στην υβριδοποίηση μίας ασαφούς ενιαίας μικτής κουλτούρας με την οποία κανένας Λαός ή Έθνος δεν μπορεί να ταυτιστεί και συνεπώς να εξελιχθεί.

Η παγκοσμιοποίηση επίσης προωθεί μία και μόνο αξία και στόχο στους Ανθρώπους, καταλύοντας όλους τους υπόλοιπους : τον υλισμό και την υπηρεσία του χρήματος το οποίο ανήκει ‘δικαιωματικά’ σε λίγους παντοκράτορες επιχειρηματίες οι οποίοι παρουσιάζονται ως ποιοτικά ( γενετικά / πνευματικά / εκ γενετής ) ανώτεροι από όλο το σύνολο των υπολοίπων Ανθρώπων επί της γής που ζούν και εργάζονται για την προώθηση και ανάπτυξη της ‘εταιρείας’ της οποίας αποτελούν κτήμα και προϊόν / πόρο ( Human Resources ) και άρα αντικειμενοποιούνται ( δηλαδή μειώνονται στον ρόλο αγαθού / αντικειμένου ) αφήνοντας ως μόνους αντιπροσώπους του Ανθρώπου ( και άρα δικαιούχους των κεκτημένων των Λαών και των Διακηρύξεων τους ) μόνο τους άρχοντες των εταιρειών αυτών. Για να συμβεί αυτό είναι απαραίτητο σε ζωτικό βαθμό να σβηστεί η ιστορία των τελευταίων 200 ετών παγκοσμίως και ορισμένων Εθνών όπως το Ελληνικό σε βάθος χιλιετηρίδων, καθότι η ιστορία όσο και συνοπτική και εάν παρουσιάζεται προσφέρει ιδέες και σύμβολα Ισότητας των Ανθρώπων, Ελευθερίας και Ευημερίας οι οποίες δεν μπορούν να επιτρέψουν την εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης και το ‘άνοιγμα της ψαλίδας’ το οποίο μόλις περιγράψαμε.

Όσο και εάν δεν ξέρει ο κόσμος ιστορία ανά την γή, γνωρίζει από αυτήν συγκεκριμένα ιστορικά σύμβολα τα οποία αντιπροσωπεύουν τις φιλελεύθερες έννοιες από τις οποίες ανεδείχθησαν τα Κράτη Πρόνοιας και τα Συντάγματα / Διακηρύξεις τα οποία ακόμα και στην εκφυλισμένη εφαρμογή τους των τελευταίων 10ετιών διδάσκουν τους Λαούς ότι γεννιούνται Άνθρωποι με αναφαίρετα δικαιώματα και όχι ζώα σε κτηνοτροφική μονάδα. Είναι λοιπόν απαραίτητο για την εγκαθίδρυση της παγκοσμιοποίησης να διαβρωθούν και να καθαιρεθούν τα σύμβολα αυτά της Ιστορίας, να διαστρεβλωθούν και να αναμειχθούν μεταξύ τους έτσι ώστε, όπως και οι κουλτούρες εξαφανίζονται κάτω από μία επιβαλλόμενη ενιαία πολύ-υβριδική κουλτούρα στην οποία κανείς δεν ανήκει, έτσι και οι ιστορίες όλων των Εθνών με όλα τα θαυμαστά επιτεύγματα τους ενάντια σε αυτή την ολιγάριθμη τάξη να εξαφανιστούν κάτω από ιστορίες βασιλέων, κατακτητών, και μεγιστάνων του πλούτου όπου ο Λαός θα είναι μία ανύπαρκτη άμορφη αναλώσιμη μάζα άνευ αξίας και σημασίας.


Γιατί το Σκοπιανό ζήτημα εξυπηρετεί τον παραπάνω σχεδιασμό ;

Διότι βάλλει ένα Λαό – σύμβολο το οποίο υπήρξε και υπάρχει διαχρονικά από την αρχή της Ανθρώπινης Ιστορίας και ο οποίος ανέκαθεν αποτελούσε και αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης και πίστης στο Ανθρώπινο Μεγαλείο όχι των λίγων αλλά όλων με επιτομή την Ατομική μοναδικότητα σε σημείο δυνατότητας επηρεασμού, ευημερίας και εξέλιξης ολόκληρων ομάδων.

Ανέκαθεν η Ελλάδα και ο Ελληνισμός συμβόλιζε την πρόοδο του Πολιτισμού είτε στο σύνολο της ως Λαός είτε στο πρόσωπο αντιπροσώπων της όταν εχθρικές δυνάμεις επιχειρούσαν να την καταλύσουν / κατακτήσουν και φιμώσουν. Αυτό ακριβώς ίσχυε στις περιόδους κατοχής της Ελλάδος και του Ελληνισμού από Ρωμαίους, Βυζαντινούς ( δηλαδή Ρωμαίους της ανατολικής μεριάς της αυτοκρατορίας ), Οθωμανούς, Φράγκους, Βούλγαρους, Ναζιστές, καθώς και διάφορες μορφές άτυπης / κρυφής αποικιοκρατίας υπό των κυβερνήσεων της Αγγλίας και των Η.Π.Α., όπου το Ελληνικό στοιχείο έμεινε αδιάφθορο γλωσσολογικά και Ανθρωπολογικά και μόνο εμπλουτίστηκε από τις διάφορες προσμίξεις οι οποίες αφομοιώθηκαν στο ελληνικό στοιχείο και όχι αντίστροφα.

Επίσης η Ελλάδα και ο Ελληνισμός αποτελούν σύμβολο Ελευθερίας, Ισότητας, Αδελφοσύνης, Δικαιοσύνης, Καλλιέργειας, Ανοιχτού Ελεύθερου Πνεύματος και μεγάλης προστασίας και προώθησης της Αλήθειας και του Δικαίου.

Η προπαγάνδα των Σκοπίων έχει στόχο να αμαυρώσει και να καταρρίψει αυτό το σύμβολο που μόλις περιγράψαμε με την επιστημονικοφανή παρουσίαση των ισχυρισμών της οι οποίοι παρουσιάζουν την Ελλάδα εντελώς αντίθετη από αυτό που συμβολίζει, δηλαδή την παρουσιάζουν ως καπηλεύτρια, υποδουλώτρια, ρατσιστική, άδικη και ψεύτρα. Δηλαδή η Σκοπιανή προπαγάνδα προσπαθεί να αποδείξει με παραποίηση στοιχείων,με απόκρυψη στοιχείων και με ορισμένες αναφορές από συγγράμματα εκτός του συνόλου του περιεχομένου ( quoting out of context ), καθώς και με ισχυρισμούς που δεν υποστηρίζονται από πραγματικά στοιχεία ή σωστή ανάλυση των στοιχείων αυτών που το μόνο κύρος το οποίο έχουν είναι ότι κάποιος τα έχει εκδώσει.

Ισχυρίζονται ύπαρξη σλαβικής γλώσσας από αρχαιοτάτων χρόνων αποκρύπτοντας ότι οι Σλάβοι εμφανίστηκαν ως διάφορα φύλα περί τον 6ο μ. Χ. αιώνα και είναι συνεπώς ιστορικά αδύνατο να υπάρχει η γλώσσα τους πρίν από αυτούς. Ισχυρίζονται επίσης ότι επειδή αναφέρεται από ιστορικούς της αρχαίας εποχής ότι η Μακεδονική διάλεκτος δεν ήταν κατανοητή ευρέως σε άλλες Ελληνικές περιοχές αποτελεί απόδειξη ότι η Μακεδονία και ο Λαός της δεν είναι μέρος του Ελληνισμού. Αυτό καταρρίπτεται από την μελέτη όλων αρχαίων ελληνικών διαλέκτων γλωσσολογικά οι οποίες έχουν τις ίδιες ακριβώς ρίζες και φωνήματα με την μακεδονική διάλεκτο καθώς και από την καταγραφή του γεγονότος ότι χρήστες μίας Ελληνικής διαλέκτου ( π.χ. της αττικής ) δεν μπορούσαν να κατανοήσουν εύκολα ή και καθόλου χρήστες άλλης Ελληνικής διαλέκτου ( π.χ. της δωρικής ).

Άλλος ισχυρισμός της προπαγάνδας είναι ότι το βασίλειο του Μ. Αλεξάνδρου και του πατέρα του Φιλίππου δεν ήταν Ελληνικό αφού Αθηναίοι της εποχής αντιστέκονταν στην επέλαση του. Αυτό καταρρίπτεται με απλή μελέτη της κοινωνικοπολιτικής κατάστασης της Πόλης – Κράτους η οποία δικαιολογεί τους διάφορους αρχαίους πολέμους μεταξύ Ελλήνων διαφόρων περιοχών χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αποτελούσαν μέλη του Ελληνικού συνόλου ( π.χ. πόλεμοι Αθήνας – Σπάρτης πρίν και κατά την ίδια εποχή, καθώς και σποραδικές αντίστοιχες διαμάχες με άλλες ελληνικές πόλεις κράτη όπως η Θήβα, η Κόρινθος, κλπ ). Η διαδικασία στην οποία αναφέρονται και την οποία ξεκίνησε ο Φίλιππος και συνέχισε ο Αλέξανδρος πρίν την εκστρατεία του στη Ασία είναι διαδικασία συνένωσης όλων των Ελληνικών Πόλεων – Κρατών σε ένα Ελληνικό Κράτος και είναι αντίστοιχη με τις πολύ θαυμαζόμενες διαδικασίες συνένωσης ενός Έθνους σε Κράτος που έφερε εις πέρας ο Καρλομάγνος για την Γαλλία / Γαλατία και άλλων αντίστοιχων μοναρχών για την Αγγλία, την Ρωσία, και άλλα Κράτη. Απλώς ο Φίλιππος και ο γιός του υπήρξαν από τους πρώτους που εφήρμοσαν τέτοια τακτική επιτυχώς. Συνεπώς χρήση της δράσης τους για να αποδείξουν την μη Ελληνικότητα τους είναι αβάσιμη , δόλια και ανιστόρητη ακριβώς όπως απαιτεί η εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης.

Επίσης αναφέρουν την χρήση του όρου Μακεδόνας από τους Έλληνες ως απόδειξη ότι η ταυτότητα των Ανθρώπων αυτών δεν είναι Ελληνική. Αυτό είναι στρέβλωση της πραγματικότητας καθότι παραλείπουν να αναφέρουν ότι η χρήση τοπωνυμίων ως χαρακτηρισμό καταγωγής από τους Έλληνες αντί για την γενική ορολογία Έλληνας δεν ήταν μόνο γνώρισμα των αρχαίων χρόνων αλλά ήταν συχνό γνώρισμα τους μέχρι και τον 19ο αιώνα στον οποίο αναφέρονται επανειλημμένως οι Σκοπιανοί προπαγανδιστές : συγκεκριμένα καθ’ όλη την διάρκεια της Τουρκοκρατίας στην Ελλάδα και κατά την διάρκεια της επαναστάσεως του 1821 οι Έλληνες χρησιμοποιούσαν τοπωνύμια και όχι συχνά το όνομα Έλληνας, κατ’ αρχάς διότι υπήρχε τρομοκρατία από τους Τούρκους ( οι οποίοι επέβαλαν το όνομα Ρωμιός στους Έλληνες προς ψυχολογική βία και καταρράκωση αφού αναφερόταν σε κακούς χαρακτηρισμούς λόγω της ρίζας ‘ρομ-’ που σημαίνει ‘ παλιάνθρωπος’ ) και αργότερα διότι ήταν τρόπος αναγνώρισης των βασικών ικανοτήτων των επαναστατών ως στρατιώτες ( Σουλιώτες = σκληροτράχηλος πολεμιστής στεριάς, Υδραίοι = ναύτες , Ψαρριανοί = μπουρλοτιέρηδες, κ.ά ). Ακόμα και σήμερα χρησιμοποιούνται τοπωνύμια για να δώσουν βασικά χαρακτηριστικά πληθυσμιακών Ελληνικών ομάδων ( Μανιάτης = δεν συγχωρεί προσβολή, Μακεδόνας = χουβαρντάς και καλοφαγάς, Πελοποννήσιος = κάνει μεγάλες οικονομίες, κ.ά. ).

Αυτού του είδους η στρέβλωση της πραγματικότητας από την Σκοπιανή προπαγάνδα έχει βάσεις και υποκινείται πλήρως από τα Βουλγαρικά συμφέροντα στην περιοχή τα οποία ιστορικά από την Βυζαντινή εποχή επιζητούν την κατάκτηση της εκάστοτε βόρειας Ελλάδας η οποία την εποχή εκείνη ήταν μέρος του Βυζαντίου ενάντια στο οποίο Βουλγαρικά φύλα έκαναν εισβολές με τον στόχο αυτό και μόνο. Ενάντια σε αυτούς ο Έλληνας Βασίλειος ο Β΄ ο Μακεδών πολέμησε τον τσάρο τους Σαμουήλ και τον κατετρόπωσε σε τέτοιο βαθμό που ο μεν Σαμουήλ πέθανε από καρδιακή προσβολή σε αυτή του την πανωλεθρία και ο δε Βασίλειος ο Β΄ ο Μακεδών ονομάσθηκε Βουλγαροκτόνος.

Οι Βούλγαροι προσφέρονται να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της Παγκοσμιοποίησης διότι στην μοντέρνα ιστορία έχουν επανειλημμένως προσπαθήσει να αλλάξουν την ιστορία και τα γνωρίσματα του Ελληνικού Λαού που θέλουν να κατακτήσουν, προβάλλοντας τα δικά τους μηνύματα, απεχθείς βιαιοπραγίες / γενοκτονίες στον Ελληνικό αυτό Λαό ενώ ιστορικά είναι αποδείξιμο ότι εκείνοι έχουν προσπαθήσει να επιβάλλουν την δική τους Σλαβική γλώσσα επί των Μακεδόνων οι οποίοι εκ φύσεως είναι Ελληνόφωνοι από αρχαιοτάτων χρόνων.
Κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ( ο οποίος με προμετωπίδα τον Α. Χίτλερ ήταν η 1η εμφανής προσπάθεια επιβολής της Παγκοσμιοποίησης, ιδέας του 19ου αιώνα, δια της στρατιωτικής βίας και φυλετικής υπεροχής ) σε συνεργασία με τον Ναζιστικό Άξονα οι Βούλγαροι προσπάθησαν κατά την διάρκεια της κατοχής τους στην Μακεδονία να εκβουλγαρίσουν και να επιβάλλουν την Σλαβική τους γλώσσα και Κυριλλική γραφή δια της ωμής βίας και με την απειλή του θανάτου ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά / εφήβους, επιδιώκοντας μία νέα μορφή γενιτσαρισμού. Είναι επίσης ιστορικά καταγεγραμμένο ότι φεύγοντας μαζί με τους Ναζί συνεργάτες τους πήραν μαζί τους πολλά ανήλικα Ελληνόπουλα τα οποία και ανέθρεψαν να μισούν την Ελλάδα, διαστρεβλώνοντας την ιστορία έτσι ώστε να τους εξυπηρετεί.


Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο οπότε και η στρατιωτική επιβολή της Παγκοσμιοποίησης απέτυχε και ο Φιλελευθερισμός άνθισε στην Ευρώπη ακόμη μία φορά παρ’ όλη την μαζική θανάτωση Φιλελεύθερων Πολιτών απανταχού δημιουργήθηκε περί της μίας 10ετίας αργότερα μία πιο μελετημένη 2η προσπάθεια οικονομικής επιβολής της Παγκοσμιοποίησης που βρίσκεται στο απόγειο της τώρα η οποία ξεκίνησε με το λεγόμενο σχέδιο Μάρσαλ των Η.Π.Α. οι οποίες και από τότε αποτελούν το βασικό όχημα της νέας αριστοκρατίας που ήδη έχουμε περιγράψει για την εγκαθίδρυση της Παγκοσμιοποίησης ( Νέας Τάξης Πραγμάτων ). Όταν αναφερόμαστε στις Η.Π.Α. φυσικά δεν αναφερόμαστε στον Αμερικανικό Λαό ο οποίος πρώτος ισοπεδώθηκε από τις αρχές της Παγκοσμιοποίησης και ο οποίος υποφέρει αυτή τη στιγμή υπό την κατοχή της, αλλά στην διαχρονική διοίκηση τους η οποία το επέβαλλε και το προασπίζει καπηλευόμενη τις αρχές της Ελευθερίας και της Γενναιότητας ( the land of the Free, the home of the Brave ) ώστε να ξεγελάει τον Λαό που καταδυναστεύει.

Η διοίκηση των Η.Π.Α. ( υπηρετώντας την νέα αριστοκρατία ) στηρίζει όλους όσους μπορεί να χρησιμοποιήσει ώστε να τινάξει στον αέρα όλα τα σύμβολα τα οποία ανέκαθεν χρησιμοποιεί ο Λαός και / ή εμπνέεται από αυτά ταυτόχρονα κατακερματίζοντας τις χώρες αυτές που τα αποτελούν ώστε να μην υπάρχουν ούτε φυσικές αποδείξεις της ιστορικής πραγματικότητας που θέλουν να αποκρύψουν.

Για αυτό λοιπόν ότι απαγγέλλει η κυβέρνηση των Σκοπίων θεωρείται γραμμένο σε πέτρα, για αυτό οι Ελληνικές κυβερνήσεις ήταν και είναι διαλλακτικές και προδοτικές και για αυτό οι Η.Π.Α. δηλώνουν ότι υποστηρίζουν αυτόν που ψεύδεται ( όπως εξάλλου έχουν πράξει σε όλες τις περιπτώσεις όπου με την βοήθεια προδοτικών κυβερνήσεων έχουν κατακερματίσει χώρες ).

Αποτελεί Δούρειο Ίππο η Σκοπιανή υπόθεση για όλες τις χώρες οι οποίες έχουν ιστορία και ιστορία πολιτικού ενδιαφέροντος στην μοντέρνα εποχή, διότι με την επέλαση της επιβαλλόμενης μετανάστευσης / προσφυγιάς ( στα πλαίσια και πάλι της Παγκοσμιοποίησης ) και την στρέβλωση της ιστορίας που προβάλλεται και καλλιεργείται τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τηλεοπτικές σειρές και ταινίες θα υποστούν τον ίδιο κατακερματισμό και κατάφωρη στρέβλωση της ταυτότητας τους με βάση το προηγούμενο το οποίο θα έχει δημιουργηθεί από την ικανοποίηση του κράτους FYROM και της νέας αριστοκρατίας που το χρησιμοποιεί μέσω της αντιπροσώπευσης της από την διοίκηση των Η.Π.Α. .

5 comments:

Akritas said...

Έξοχη η ανάλυση σου Όλγα.Θα μου επιτρέψεις να την αναδημοσιεύσω στο blog μου και σε κανά δυό φόρουμ.

Αρχαιογνώμων said...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟΠΨΗ...ΑΛΛΛ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΔΟΥΛΏΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ...ΚΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΏΘΗΚΑΝ ΤΟ 1821...!!!!ΚΑΙ 2000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ..!!!ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΩΣ ΘΕΏΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΡΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΑ.....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΗΣ ΠΟΛΎ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

Olga G. Yeritsidou said...

Πρός τον akritas :

Σε ευχαριστώ και χαίρομαι που θέλεις να αναδημοσιεύσεις, γεγονός που θα χαρώ πολύ να γίνει.

Πρός το hellenes :

Χαίρομαι πολύ που συμφωνείς με την ανάλυση γενικά. Θα ήθελα να μου πείς που πιστεύεις και με ποιές αποδείξεις ότι κάτι το οποίο διάβασες δεν είναι σωστό και σε οδήγησε να πιστεύεις ότι το κατέγραψα χωρίς να το εξακριβώσω. Θα χαρώ πολύ να ακούσω από εσένα.

Aνεμος said...

πολλή ενδιαφέρον και κατατοπιστικό ..ανατριχιαστικό σενάριο θα έλεγα θα σε βάλω και στο δικό μου

Alexandros Raskolnick said...

What a waste of effort, time and opportunities for Greece...