Thursday, April 17, 2008

Διαρρήκτες

Σήμερα σε ώρα, σύμφωνα με αυτά τα οποία λέγονται για διαρρηκτές και ‘μπουκαδόρους’ από την κοινή γνώμη και τις γενικές εκτιμήσεις, η οποία δεν ήταν αναμενόμενη εισέβαλαν διαρρήκτες στο σπίτι μου και πήραν χρήματα και χρυσαφικά. Όταν το κατάλαβα εξεπλάγην διότι οι διαρρήκτες είχαν χτυπήσει μέρα μεσημέρι και ενώ και οι γείτονες και μέλη της οικογενείας μου βρισκόταν εντός και γύρω από το σπίτι.

Όμως όταν ο αστυνομικός της σήμανσης ήρθε για τα αποτυπώματα, με πληροφόρησε ότι το να μπαίνει ένας διαρρήκτης μέρα μεσημέρι είναι κάτι σύνηθες το οποίο μπορεί να αποφευχθεί εάν ο κόσμος το γνωρίζει και έχει λάβει συγκεκριμένες προφυλάξεις οι οποίες όμως δεν γίνονται γνωστές ούτε μαθαίνονται στον κόσμο και αυτοί που τις ξέρουν είναι μόνο οι ειδικοί και αυτοί που έχουν ‘καεί’.

Εκτός από τον μεμονωμένο εκάστοτε αστυνομικό ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει και να στηρίξει όπως ο αστυνομικός της σήμανσης που ήρθε στο σπίτι μου ή άλλοι οι οποίοι με έχουν βοηθήσει με νομοθεσίες και άλλες υποδείξεις οι οποίες θα έπρεπε να ήταν διδασκόμενες στον πολίτη και όχι δύσκολες να εντοπιστούν, η γενική αντιμετώπιση του κρατικού φορέα στο απρόσωπο επίπεδο ήταν άκρως απαξιωτική και πλήρως ενάντια στο να κάνει ακόμα και το αυτονόητο, όπως να καταγράψει το συμβάν και να έχει άμεση ανταπόκριση χωρίς ικανή φοβέρα.

Αυτή ακριβώς είναι και η κατάσταση η οποία ισχύει ως προς τους Έλληνες ιδιώτες πολίτες σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις ανάγκες έκφρασης και δημοσίευσης της φωνής και της γνώμης τους ουσιαστικά και σε μεμονωμένο επίπεδο γεγονός που δεν ισχύει για τους μη Έλληνες ιδιώτες πολίτες οι οποίοι εισακούονται οποτεδήποτε ( στα νέα, στις εκπομπές τύπου talk show κλπ ) αρκεί να εξυπηρετούν μία προπαγάνδα με την οποία επιχειρείται να πεισθούν οι Έλληνες ιδιώτες πολίτες να δεχθούν να μην λάβουν τις προϋποθέσεις που ο ειδικός ( δηλαδή η ιστορία σε επίπεδο σχέσεων χωρών και η παγκόσμιος πολεμική ιστορία ) ορίζει ότι πρέπει να λάβουν ώστε να μην μπεί μέσα ο θρασύς διαρρήκτης που κανείς δεν τον φαντάζεται ικανό να αποτολμήσει την διάρρηξη και να μην καταφέρει να πάρει τα τιμαλφή της οικονομίας, κουλτούρας και ιστορίας τα οποία εποφθαλμιά.

« Δεν ξέρετε πόσο πολύ δούλεψα για να πείσω την μητέρα μου να φυλάει τα τιμαλφή της σε ασφαλές μέρος και όχι στο συνηθισμένο »
μου είπε ο αστυνομικός της σήμανσης. Κανείς δεν διδάσκει τον κόσμο να φυλάγεται από τους διαρρήκτες και τους κλέφτες. Η όποια προστασία σχεδιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε και οι αστυνόμοι που θέλουν να μην μπορούν να έχουν την αποτελεσματικότητα που πρέπει και που οι ίδιοι θα ήθελαν ακριβώς όπως δεν μας διδάσκεται ως Ελληνικό Έθνος να φυλαγόμαστε από τους άλλους διαρρήκτες και κλέφτες πολιτισμού, ανθρώπινου δυναμικού, πνευματικής ιδιοκτησίας, ιστορίας, κουλτούρας, και στην τελευταία ανάλυση χρήματος και περιουσίας.

Αντιθέτως μας επιβάλλεται μέσω προπαγάνδας σε επίπεδο πλύσεως εγκεφάλου από τα ΜΜΕ αλλά και κάθε μεμονωμένο διαμορφωτή σκέψης ο οποίος πιστεύει ότι κερδίζει κύρος ανάμεσα στους ομοίους του ( από το επίπεδο της λαϊκής μέχρι το επίπεδο της Ακαδημίας ) να κάνουμε οτιδήποτε ώστε να μην υπάρχει καμμία προστασία της Εθνικής μας περιουσίας και κληρονομιάς, να κάνουμε
« συμβιβασμούς » οι οποίοι δεν είναι συμβιβασμοί αλλά ήττες και απογοητευτική επίδοση για ένα λαό ο οποίος δεν συμβιβάστηκε ούτε με τους ναζί όταν άλλες χώρες λεγόμενες δυνατές έριχναν τις ασπίδες τους και συνθηκολογούσαν, ούτε με την κάθε δικτατορία που προσπάθησε να του επιβληθεί με τις πλάτες των μεγάλων δυνάμεων που τώρα μας λέγεται να φοβόμαστε.

Και η αλήθεια είναι ότι ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ συμβιβάζεται και ΔΕΝ συνθηκολογεί.

Και πώς δικαιολογείται η κατάσταση που διεθνώς προβάλλεται, ότι η Ελλάδα συνθηκολογεί και συμβιβάζεται με μία μέση λύση η οποία όλοι γνωρίζουν ότι είναι θρίαμβος των Σκοπίων και της στρέβλωσης της αλήθειας και κατάφωρης καταπάτησης και εξαπάτησης ( στο πρόσωπο νεαρών ατόμων που δεν μαθαίνουν σωστή ιστορία ) την οποία τα Σκόπια αντιπροσωπεύουν, αφού ο Ελληνικός λαός δεν το κάνει αυτό ;

Γιατί ο πραγματικός Ελληνικός λαός φιμώνεται από όλα τα βασικά ΜΜΕ.

Όχι μόνο αρνούνται να ανακοινώσουν δίπλα στις δηλώσεις και ισχυρισμούς των Σκοπιανών ιδιωτών τις δηλώσεις και τις αποδείξεις των Ελλήνων ιδιωτών ενάντια τους, αλλά και αρνούνται να ανακοινώσουν ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

Ο κάθε ένας από εμάς αισθάνεται απομονωμένος ή μισοδέχεται την ταμπέλα του ‘ακραίου’ που του βάζουν τα ΜΜΕ και οι αρχηγοί διαμόρφωσης γνώμης και δεν γνωρίζει ότι δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας και έχει συμμάχους σε όλη την υφήλιο.

Αυτή η εσκεμμένη προπαγάνδα και αποδυνάμωση μέσω της τεχνητής αίσθησης ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι μόνος και θα απομονωθεί εάν εξωτερικευτεί γίνεται συστηματικά πρωτοστατούντων των πολιτικών όλου του φάσματος εκτός αυτών οι οποίοι ήδη δεν είναι αρεστοί στους Έλληνες λόγω του ολοκληρωτισμού τους που είναι ενάντια στο Ελληνικό ελεύθερο πνεύμα, και συνεπώς χρωματίζουν μία σωστή τοποθέτηση ως ακροδεξιά και μη δημοκρατική. Αυτού του είδους ο σκόπιμος συνδυασμός μίας σωστής έννοιας / ιδέας / τοποθέτησης με κάτι άκρως αρνητικό και μισητό έχει ξαναγίνει με σκοπό την αποσύνθεση του Έθνους μας και την μόνιμη παράλυση του.

Αποδείξεις για το παραπάνω :

1. Για την ανακοίνωση μου την οποία έστειλα με FAX σε όλα τα βασικά κανάλια τηλεόρασης (MEGA, ANT1, ALPHA, ALTER, SKAI, NET, NET 3) σχετικά με το διάβημα που υπάρχει στο παρόν blog, αγνοήθηκε ή μου ειπώθηκε ανοιχτά την Κυριακή 13 Απριλίου 2008 από τους διευθυντές ειδήσεων των καναλιών ότι δεν θα την προβάλλουν ή αναφέρουν σε ρεπορτάζ ή σε δελτία ειδήσεων κατά παράβαση του νόμου της Ελλάδος ( « Κώδικας δεοντολογίας ειδησεογραφικών και άλλων δημοσιογραφικών και πολιτικών εκπομπών»,προεδρικό διάταγμα υπ’ αριθ. 77, της 20 / 3 / 2003) που κατά γράμμα το ορίζει.
2. ο συνδυασμός του « Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» συνδυάστηκε άρρηκτα με την χούντα του 1967 μετά από προπαγάνδα 7 ετών με αποτέλεσμα ο Έλληνας πολίτης να το μισήσει και να φοβάται να ομολογήσει την ελληνικότητα του. Αυτό στην ψυχολογία λέγεται classical conditioning, δηλαδή η μεταφορά του μίσους προς το ερέθισμα της δικτατορίας συνδυάστηκε και μεταφέρθηκε στο αθώο και φίλιο ερέθισμα της ταυτότητας του η οποία τον βοήθησε να επιβιώσει μέσα από Τουρκοκρατία και Ναζισμό.
3.Τα ΜΜΕ όπως και το ίδιο το κράτος άλλωστε δεν είχαν ενημερώσει για την προπαγάνδα σχετικά με τα Σκόπια που οργίαζε σε περασμένες δεκαετίες ώστε να δώσουν στον Ελληνικό λαό την ευκαιρία να αντιδράσει πρίν φτάσουμε στο ντελίριο των ημερών μας.




Φαίνονται όλα αυτά σαν θεωρία συνωμοσίας ενός καταστροφολόγου ; Και όμως δεν είναι. Είναι η πολιτική που έχει χαραχθεί για την εξάρθρωση όλων των λαών με χαρακτηριστικά όπως των Ελλήνων σύμφωνα με τον Χένρυ Κίσσινγκερ όπως ανοιχτά το ομολόγησε το 1974 :

Henry Kissinger: «The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East»
(Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή
).Απόσπασμα ομιλίας του Henri Kissinger στην Ουάσινγκτον τον Σεπτέμβρη του 1974...


Μήπως σε συνδυασμό με την προσπάθεια φίμωσής μου, η σημερινή επίθεση στο σπίτι μου είναι μία προειδοποίηση όμοια με αυτές που είχε ο πατέρας μου τα τελευταία χρόνια πρίν την δολοφονία του, ή μετά από όσα ειπώθηκαν θα το αγνοήσουμε ως θεωρία συνομωσίας ενός καταστροφολόγου ;

No comments: